Saturday, May 30, 2009

Skinned Deep e. deliirium selgest taevast (Uuendatud 30.05.09_09.58

98. aastal istusin lollidemäe murul ja libistasin õlut koos tüübiga kes rääkis, et tahab teha vilmi mida saaks vaadata nii maal kui merel, õhus kui ka vee all.
Tegelane oli üldse suh't wierd, nimelt oli ta enda kilekottidele nimed pannud , kartis oma ninakolle, arvas, et inimeses on 10.000 liitrit verd ning peamine koostisosa on roheline plastiliin ja pildistas mingi parmu okset iga nurga alt.
Lõpuks korjas veel taara kokku ja läks minema...
Tüübi nimi oli Gabriel Bartalos
ja tema unistuste vilm nägi ilmavalgust 6 aastat hiljem ja kandis nime "Skinned Deep"

Kirjasõna ei ole selle kirjeldamiseks veel valmis.

Lisa 1.
Kuimainitud kilekoti friik oleks tahtnud teha tõsist slasher-it siis oleks sellest gaad deemm äge silmavara tulnud, vilmi esimene pool oligi tore, lustlik ja naljakas ning slasherite puhul ei saa ju rääkida stseenide kopeerimisest või muud moodi teistest samalaadsetest funki võtmisest kuna nad ongi, nii ülesehituselt kui sisult üks - ühele samad.
Teine pool vilmist läks , aga täiega sõnnikusse kuna esimeses pooles viljeletud "karakter=lõik-plärts-kill" vilmist üritati teha mitmekülgset ja haaravat linateost e. siis toodi sisse zanri väliseid stseene ja süzeekäike(loe kopeeriti teistest ja parematest vilmidest)ning üritati luua pingestatud ja elektrit täis õhkonda millest tuli välja mittemiski- ja isegi mitte just eriti vaadatav mittemiski, pingelisest mittemiskist rääkimata.

Tahan öelda seda, et sitasti tehtud "terariistade kasutamise abc"-tüüpi vilmid on alati naljakad ja silmi paitavad, aga pingestatud miljööga anti-pingelised vilmid on lihtsalt igavad ja parim mis nende vaatamise jooksul juhtuda saab on see, et arvutaja ütleb üles, plaat läheb põlema või ülalkorrusel tekib uputus.

Säästuvilmide kategoorias: 1/5(liigne ikaldus isegi selleks, et selles zanris läbi lüüa, maksis 14.90 aga paistis rohkem ebaõnnestunud 99 eekuse vilmi moodi)

"SAA ÜKSKORD LÄBI!"vilmide kategoorias: 0/5
- ei saanud ja ei saanud ja ei saanud läbi.

Pohmellivilm?- NO!
(See , et ma ei näe põhjust seda kaine peaga vaadata ei tähenda, et ta pohmakaga vaadata kõlbaks -venis nagu kuketatt ja 14.90 eest olen ma harjunud rohkem nalja saama.Naljakamaks ei teinud seda ka läti keelsed subtiitrid)

Kokku: 1/11 - Ei pohmakaga ega ka mitte kliiniliselt surnuna vaadatav.



Screen shote ei saa kuna see eeldaks osalist vilmivaatamist.

Thursday, May 28, 2009

COMING SOON!!!!!

Kuna kell on öö ja ma olen rämedalt juua täis siis võib oodata homse päewa jooksul uut pohmellivilmi soovitust.
Kuna minunäol on tegemis ettenägeliku inimesega siis ostsin juba lõunasemal ajqal endaLE sÄÄSTU MARKET-I dvd kullafondi kogumist filmi mille hind andis lootusi.
Vilmi nimi on "Skinned Deep" ja see maksis 14.90 eesti rahas.


Kuna ma'i kavatsehgi hakata enda ega ka mitte kellegi teise lootusi rikkuma ega ka mitte maandama siis kirjutan siia aint selle mis ruumipuuduse tõttu on plaadi pappümbrise peale kirjutet.

"NÜLITUD"
Sattunud meeldiva vanaema konksu otsa, saab perekond Rocwellistr tema meeletute pereliikmete sak, kelledele meeldib inimesi jahtida. Peale verist söögitoa intsidenti jääb ellu vaid noor Tina.
Tema uueks pereks saab vaikiv kirurg Kindral oma raudsete lõugadega, deemonlikkääbus Taldrik, kes kasutabh relvadena mistahes nõusid ja hirmuäratav Aju, kes on armunud oma uude mänguasja.
Nüüd peab Tina, kellest on saanud abitu tunnistaja nende jõledale ajaviitele, minema üksi läbi katsumuste ja valu mööda maja haisvaid labürünte, kus igal sammul ootab teda kohtamine surmaga- see on tema ainus võimalus ellu jääda!

Rasvases kirja text on maha kirjutet dvd papp-ümbriku pealt.

Monday, May 25, 2009

MEGA shark vs GIANT octopus e. MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS

Iidsel ajal, miljoneid aastaid tagasi pidasid omavahel surmavõitlust kaks ookeanide kuningat- ÜLIHAI ja HIIGLASKAHEKSAJALG.
Vihane võitlus -millest võitjana võis väljuda vaid üks neist kahest- katkestati pealetungiva jää poolt- nad jäätusid, jäässe!
Nende raev on lõppematu ja armutu ka jäises seisundis olles.
See kestab miljoneid aastaid.
Ja nüüd, kui inimene on ennast kinnitanud looduse kuningatroonile on need kaks hiidu (ÜLIHAI JA HIIGLASKAHEKSAJALG) taas vabaduses, et inimkonna silme ees raevukas võitlus lõpetada.
Miljonite aastate jooksul keenud orgaaniline raev on jõudnud staadiumi, kus ei ole enam muud lahendust kui opponendi surm ja tõus looduse kuningaks.
Nende kahe(ÜLIHAI JA HIIGLASKAHEKSAJALG) mõõtmatu tugevus ja tegutsemisviha on kord juba ookeaneid vahustanud ning nüüd on neist ühe eksistents jõudnud lõpusirgele.
Kas inimesel on kohta maailmas peale seda kui üks neist on surnud?
Kas ei pöördu võitjaeluka(kas ÜLIHAI või HIIGLASKAHEKSAJALG)raev koheselt inimese pihta?
Kas Inimese positsioon loodusekuningana on ikka nii kindlustatud kui me arvame?
Kas inimesel on lootust väljuda võitlusest (ÕLIHAI VÕI HIIDLASKAHEKSAJALA) sajandite merekuninga, miljonite aastate raevu ja hiidlainete lömastaja vastu võitjana?

Nendele aktuaalsetele küsimustele üritab vastust leida vanameister Lorenzo Lamas oma surematus teoses -

MEGA SHARK VS GIANT OCTOPUS

Sissejuhatuseks.

Ühel hilisel kevadõhtul leidsin Kole-Jaanuse vilmiblogist sellise toreda treileri.

Kuna vilmid inimkonna ellujäämisvõimalustest-võitluses millegi ülima vastu - on mind alati paelunud siis tirisin kinuvilmi alla ja vaatasin teda kahes staadiumis sest esimese sheansi pidin katkestama kodanik Tõhhi seletamatu vastumeelsuse tõttu, selle vilmi lõpuni vaatmise kohapealt.
Siiski vb see oligi parem, kuna sain mainitud suurteost segamatus üksinduses jälgida ja tegevusse klammerduda iga oma võbiseva rakuga.

Film on enneolematult hea kraam pohmelliperioodil manustamiseks ja kuulub kindlasti tulevasse kuldvilmide kogumisse saastamarketi riiulil.

STOORI:
Ameerika rebelscientistid on tunnistajaks sellele kuidas jäävallist pääsevad vabadusse kaks hiiglaskoletist.
Üsna pea leitakse rannast vigastatud vaalad.
Sel ajal kui ülejäänud ja idiootsem teadlaskond jahub midagi seismilistest jamadest on female-blondescientist veendunud, et tegemist on ühega neist kahest olevusest mida ta endale omaarust ette kujutas.
Vaalaheite paigalt varastab ta hambakillu ja jõuab seda uurides hämmastava avastuseni, et tegemist on megalodoniga, aga igaksjuhuks näitab ta üles vankumatut põhimõttekindlust ja arvab edaspidigi, et tegemist oli tema pettekujutlusega kuni näeb häguse koduvideo pealt TÕDE + HIIGLASKAHEKSAJALGA.
Kaasates võitlusse oma endise õpetaja ja jaapani kolleegi asuvad nad lõplikuks võitluseks koletiste vastu mille võitmiseks neil pole pealtnäha mingeid shansse ning keda relvad ei suuda haavata (ehki nendesse koletistesse ei ole sisestatud titaani geneetilist koodi ;) ) ja kes on sündinud maailma valitsema....


Vilmist endast ja selle teostusest

Kinupilt on üldse tehtud märksõna "pohmellisõbralikkus" sildi all.

Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaaderid over and over again- see teeb, aga vilmivaatamise omakorda megatalutavaks ka kõige jubedamat giant-pohmakat põdedes.

Et mitte panna vaene HIIGLASKAHEKSAJALG ennast ÜLIHAI õrnroosa keele ja lumivalgete ülihammaste vastu abituna tundma on talle antud supervõimed, nagu näiteks jäsemete tagasikasvatamine mõneksajaks(ÜLIHAI pidi ühte kombitsat kaks korda ära hammustama, alles peale kaheksajala ringitõmblemise lõppemist jäi see lõplikult kadunuks) ja kunagise populaarse tindipoti nimega "Kalmaar" kombel, enda jälitajatele tindi silma pritsimine.

On ka teada, et kinokunst on tagasi oma juurte juurde pöördumas seega on esimeses äksõn stseenis kohmakas ja maapõhja neetud 3d arvutigraafika vahetatud vaatajasõbralike akvarellimaalidega.
Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja nendest arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaaderid over and over again - vana, läbiproovitud ja üliehvektne võte kinokunsti algusaegadest.

Film on tehtud ajaliselt määratlematuna, ehki anti kõvasti vihjeid, mis annavad alust arvata, et ajaliseks tegevuspaigaks on lähi-kaugtulevik.
Näiteks plastmassi sarnasest materjalist peal- ja allveelaevad, mida ei suutnud isegi ÜLIHAI hammustus purustada (Võrdluseks - teraskonstruktsiooniga sild purunes lõugade vahel nii, et koll ei pidanud neid isegi liigutama) ehki HIIGLASKAHEKSAJALA kombitsahoobid paiskavad nad koomalaadsesse seisundisse, nii-et nad nagu koolen'd lepamaimud - kõht ülespidi -hulpima hakkavad.
Samuti on arenenud ka igasugu merereostuse likvideerimise seadmed sest ÜLIHAI poolt purustatud naftatanker, paneb peategelased koos allveelaevnikega ainult rõõmsalt kilkama.
Lisaks on kasutusele võetud uut sorti plahvatamistehnoloogia mille tõttu sarnanevad veealused plahvatused taskulambivälgatustele ja on screen shottidele tabamatud.

Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaadreid over and over again, mis on igatepidi tore sest vilm ei saa niimoodi liiga ruttu otsa ja pohmellisõbralikkuse kõrgeim aste on saavutatud.

Sisse on toodud ka inter-racial armastusliin millega kõige hukku ootavat pohmellikut siiski eriti ei tüüdata.

Teaduslikud katsed piirduvad raamatute lehitsemise ja värviliste vedelikke üksteise sisse kallamise/tilgutamisega, et nii saavad ka lapseomanikest pohmellikud oma naise ja naabrimehe järelkasvu teleka ette naelutada ning pärast tuleb neile lihtsalt hunnik plastiktopse ja guash värve näpuvahele suruda.
Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Peamiselt kasutatakse samu kaadreid over and over again-ehk teisisõnu selle jälgimine on tehtud lihtsaimast lihtsaks.


OOEEHHH...Ühesõnaga mainitud linateosest võiksin ma jahuda tundide kaupa kuid ma ei taha kaaskannatajatelt vaatamislusti ära võtta, seega siinkohal lõpetan ja soovin peatset pohmelli, et kinupilt ikke vaadatud saaks.

Edu, lusti ja rõõmu!

Katastrofaalvilmide kategoorias- 5/5
Fantaasiavaegvilmide kategooria-5/5
pohmellivilm? - IGASTAHHES!(+1)

Kokku- 8/10 e. üle kombitsa.
Kokkuvõttev lõppsõna- FORGET THE SNATCH, ITS MONSTERS TIME IN POHMELL !



Karbi kaanepilt viitab juba, et tegemist on millegi enama kui lihtsalt vilmiga.
Kusjuures see pilt on official ! (valmimisaasta on 2009!!!)

Kapten Ahab I ja ÜLIHAI(00.30.07 vilmiminut) Kapten Ahab II ja ÜLIHAI (00.54.20 Vilmiminut)Kapten Ahab III ja ÜLIHAI (01.07.52 filmiminut)
Näete ei mingit valskust - ÜLIHAI on sama.
88 mm-e FLAK on selle kõrval nohu.
Õhutõrjekombits on ülilõugade kõrval nohu(mõneminuti pärast on ta veel nohum....ei... parandan ...mõne minuti pärast on ta täpselt sama nohu)

Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaadreid over and over again- mille tõttu on ka seekordne vilmitutvustus pikem kui tavaliselt.

Kuna treileri leiate ülalasetsevalt lingilt(sissejuhatuse läheduses) siis lisan seia ühe teise toreda viidio:

Saturday, May 23, 2009

Koledad tüdrukud öises telekas + pliiats e. Night Chat(11 kohalik kanal) MNC nimeline ja auhinnaline joonistamiskonkurs algab!!!


Tere lapsed.

Seekord ei hakka ma teie pead vaevama päevaste või hommikuste vilmidega mida on tüütult raske öösel üles leida või lihtsalt välja sortimentida.
Tihtipeale on ju juhtunud, et pohmelli saadan tabab teid keset kõige pimedamat ööd ja seega tuleb aja tapvaltaeglase kulgemise vastu võidelda kõige käepärasemate meetoditega.

Õnneks on seltsimehed kanal 11-e juhatusest pohmellikutele vastu tulnud ja paigaldanud kanali öisesse programmi night chat-i mis on kõigile pohmakatarbijatele kohustuslik täies mahus omandada.
Otsest ravitoimet tal küll ei ole, aga siiski võib näha mis juhtub inimesega kui ta eneseväärikusest lugu ei tihka pidada.

Millega siis tegemist?
(SPOILER ALERT!)

Et peale korralikku pummeldamist ja ülesärkamist, peeglist vastuvaadanud pundunud lõust nii hirmsana ei tunduks või paremal juhul üldse meelest kaoks on trans-eestilise konkursi käigus välja selgitatud üks kole ja kesmisest korpulentsusastmest korpulentsem piiga ja tema kõhnem, aga blondim kaaslanna- kes oma lisakilode puudumise korvab sellega, et sügab ennast- kõigepealt büsti, siis kõhtu, siis reit- nagu tahaks öelda , et:" pole hullu, et sa nädal aega ei saanud ziletiga enda lõustale pihta -mina näiteks ei raseeri üldse ennast hihi"- ning nad pohmaitajate avistamiseks mitmeks tunniks telepurki kinni pandud.
Igatepidi vastuvõetav suhtumine ja käitumine ju?

Et pilt visuaalselt liiga üksluiseks ei muutuks joonistab sügamisandetu tütarlaps enda seljataha paberile pilti- otseloomulikult jupphaaval, et huvi ja pinget üleval hoida- millest ei ole võimalik aru saada tänu valguse peegeldumisomadustele heledalt pinnalt, aga pole hullu.
Peaasi on teadmine, et ta midagi joonistab-tore ju kui keegi joonistab, joonistamise jälgimine on alati rahustavalt mõjuv tegevus, eskole?

Saatesse saab ka helistada, et huupi pakkuda, et mida see sügamis ja joonistamisandetu(mis ei paista välja.Viide- mainitud füüsikaline nähtus 4 rida ülespoole) tütarlaps paberile kannab.
See eeldab muidugi telehvoniteelset suhtlemist teiste elusolenditega ja seega pohmellikutele absoluutselt sobimatu, aga ehk on tele 11 mõelnud tulevastele pohmellikutele sest on ju teada, et pohmakale eelneb nii füüsilise kui psüühhilise suhtlemisvajaduse järsk tõus.

Taustaks kõlavad modernsed valtsuriviisid Power Hit Radio vahendusel ning parajal hetkel kui muusikanautimine tüütama hakkab, kraaksatab sügajatütarlaps midagi seoses- telefoninumbri, saatesse helistamisvõimaluse või selle tulemuste, eelduste ja ootustega.

Üks suuremaid plusse saate juures on vaataja poolt kirjutatavad subtiitrid, mis küll ei edasta seda mida....eeeee.....saatejuhid(?????) räägivad, aga on oma lihtsa sisu tõttu puhas pohmavaataja rõõm.

näide:
Pohmasõltlane teleka eest(P.T.E.)- mis värk on? :D
Neiud telekast(N.T.)- mis värk? :S
P.T.E.-Mis sukad on? :D
N.T.-Mis sukad? :)
P.T.E.-Pildil on peenisega tulistav kauboi ? :D
N.T.-Pildil ei ole peenisega tulistav kauboi kahjuks :( :D
etc.

Midagi pohmajasõbralikumat on raske välja mõelda, seega- juba keskpäeval joomingult koju ja magama ning kell ööseks helisema sest hommikuks on see väärtsaadetus läbi.

Nüüd siis väljakulutatud konkursist:

Joonistage pilt sellest kuidas te night chat-i vaatate (vabad vahendid)
Saatke see emaili aadressil: konnonjobu@hotmail.com
Pealkirjaks pange"Fk me I'm hrny"
Ning katsuge see saata eelpoolnimetatud emaili aadressile enne 10 juunit 2009 a.d.

Parim joonistaja saab auhinnaks 5 (viis) sms-i minu kulul nightchat-i saatesse.

Parima pildi valib välja Cleitus van Damm-i nimelise maailma kõrgeima kunstiakadeemia kunstiekspertidest koosnev komisjon, kuhu kuulun ka mina (puhtalt selleks, et asi aus oleks)

Head vaatamist ja joonistamist, aga nüüd tuttu ja kell helisema sest night chat algab juba mõne tunni pärast!



.Night chati puhul topeltpilt ei kärise!!.


pildi pizdiitasin sealtkohast (Actunhg! Elu24 Alert!)

Tuesday, May 19, 2009

The Island e. Pole loom, ei ole Konn kaa- mingi poolik värdjas on ta

Ehk siis jätkan vilmide teemal mida tasub ja mida ei tasu pohmakaga enda Vlc-Media playeri pleikasse suruda..
Eilane The Island oli ehe näide sellest, et ka hästi maitsestatud lihatükk võib hambaaugus jälgiks olluseks muutuda kui teda enne magamaminekut mitte välja harjata.

Ehk siis esimene pool vilmist sobib täielikult kergema astme pohmakaga jälgimiseks-
Tegevus oli ilus ja tore kui story line-iga mitte tuttav olla ning pakub ka mõningaid kergemaid mõistatusi mida alkoholist vaevatud ajurakud lahendada võiksid, ilma-et "Error-Brain not found" tunne tekkima hakkaks.
Kõik see kergemates värvides pilt jätab muidugi kohe algusest peale kuskile ajutagapoolele kerge tunde, et hirmus saladus selle taga peituma peab ning kaua ei tule lahendit oodata-
poole vilmi pealt saab ilmsiks, et filmitegijatel on olnud kuri plaan uinutada vaese vaataja valvsus äksõni vaese tegevustiku ja malbe õhkonnaga ning siis täie rauaga pihta anda.
Teine pool koosnebki tervelt ühest naljast ning püüdlusest kõik aktsioonivaeselt näidatud sekundid topelt+1 kordselt tasa teha.
Kogu vilmialguses ehitatud olustik ja üsna omapärane story saab endale- maantee äksõni, eriteenistuse jälitussaaga ja sitema astme tulevahetuse sildid.
Vinte keeratakse üle korduvalt ning kõige debiilsem on see et- nii kui oled otsustanud, et:" Ok, ehk muutub lõpp uuesti toredaks või vähemalt talutavaks"- nii otsustatakse niigi aru ja otsata tagaajamine muuta mingiseks Urbaana Jones-iks.
Tahes tahtmata tekib tunne , et filmi loojatel läks poole filmi ajal stsenaarium kaduma ning seega topiti filmi kõik vilmitreilerid, mida kohalik tv-1000 "coming soon" sildi all näitas.
Lollus järgnes lollusele ning lõpupoole üldse ei häirinudki , et asutuses kus polnud kunagi vaja kedagi grupiviisiliselt hukata olid olemas 100 % töökõlblikud gaasikambrid,et tuhatkonna aparaadi väljalülitamiseks -on juhtpuldil "On/Off" nupu vajutamise asemel- targem kambale arstidele pussnoad välja jagada ja et viimaste kaadrite nimeks oleks võinud panna - "hea neeger ja tema valge vend, lasevad lambukestel päikese paistesse joosta".

Ahjaa, kui alguses võis isegi mõned korrad süzeekäike valesti ettemõistatada siis poole + natuke edasi vilmi pealt, oli isegi Kodanik Tõhhile(ja tema on ju ometi naisterahvas) selge, et pahade käsutuses olnud neeger saab oma halvast käitumisest aru, avab oma silmad ja laseb headuse päikesel oma mõistuse üle võimust võtta...


Solk, solk, solk

Alternatiivne Lõpp- Written By MNC

Petegelane Echo, vaatab oma "sponsori" majas kinuvilme "Rambo 1-3 " seob punase paela ümber pea, haarab hambusse pussnoa ning ujub mööda kõrbe, tegevuse algbaasi tagasi ning korraldab seal kahte M-60 kuulipüssi kasutades korraliku verepulma ning viskab jumalat mänginud kuripaha mõne ventilaatori tiivikusse, laob laibad ilusti virna ning süütab kogu krempli põlema, ise samal ajal nutta tihkudes ja valgetes liibukates kloonikarja rinnale surudes- lõppkaader on muidugi tõusva päikese võidutsevas ja hävinenud kurjusepesa leekide hääbuvas valguses.

I pool, rujavilmide kategoorias- 4/5
II pool, äksõnvilmide kategoorias- 2/5
Pohmellivilm ?- Kui siis ainult poolenisti, aga mitte väga (+0)
kokku: 6 (pole suurem asi pohmaka leevendaja)

Karbikaane järgi ootasin kergemat sorti ja keskpärase
fantaasialennuga ulmekat- liiga kõrged ootused nagu ikka.
Nagu olevikust ei piisaks, peab veel tuleviku ka tumedamaks tegema...msn search...mein gott!

1 pildi link
2 pildi link

Friday, May 15, 2009

SNATCH e. "London?" "London, you know- fish, ships, cup of tea, MaryFuckingPoppins- LONDON!"

Hoiatus!!!(seda tasuks tõsiselt võtta)
Enne pohmaspeaga snatchi vaatamist tuleb mainitud(see millest praegu jutt käib) linataies normaalolekus(vastavalt eluviisile) kindlasti ära vaadata.
Aga oma tutvusringkonna puhul sajatan, et ei mingit kangemat alkoholi - ei ees , sees, suus, käes, ega maos või saagu odraivad teile silme alla!
Esmakordselt ei tasu vilmi pohmaspeaga vaadata kuna süzeekäigud tunduvad liig keerulised, karaktereid on liiga palju ja naljad ei jõua kohale.
Pohmelli vilmina on ta, aga ideaalne siis, kui ta 100% peas on - ei ole mingit vahet kas naerad nalja üle selle toimumishetkel või kuni poolteist tundi varem või hoopis paralleelselt sama näitleja tegevusega kahe suitseva tuki vilmis...it doesnt matter, we a'l n'o you a'' a' idiot...N'lja 'n k'rg'a'g'ni ja pulbitseb veel üle ka kordades.

Tegemist on ühe pohmellisõbralikuima vilmiga üldse-värvid ei ole liiga teravad seega silmanägemist ei tuhmista ja kui tõesti vilmi vaadata ei suuda siis ma olen paar korda seda ka kuuldemänguna nautinud- otsest vahet ei ole kui vilm sajakaga peas on, aega annab ta raisk tappa ning pohmelliteravus pehmendub oluliselt..
Lisa plussid Brad Bitt-ile mustlase osatäitmise eest- eriti mustlasega ta ei sarnanenud, aga oma osa ta täitis.
Mainiks nii palju veel, et kui snatch-i parasjagu pole, siis Guy Ritchie suitsevad tukid ja Rock'n'Rolla pohemelli vilmideks ei sobi.
Tukid on The Great S-iga võrreldes tõsised lapsekingad, mis isegi veel ei suitse kandja jalas, pigistamisezt rääkimata ning Rokrolla on lihtsalt- tänu oma igaltpool kokku varastatut ja täiesmahus kopeeritud stseenidele/karakteritele- öökima ajav vilm ning tegevus on pohmaka jaoks liiga keeruline.
Keegi ei taha ju mainitud pühalikus seisundis eriti mõelda- lihtsalt andke mulle ilus liikuv pilt(ilus liikuv pilt ja värviline pilt ei ole sünonüümid pohmelli staadiumis), võimalus naerda või lihtsalt võimalus mingit tuima kolkimist mitte jälgida.
Mõttetegevuse kaasamine tegevusliinidesse- mõttetegevuse eripärale tuginedes pohmelliperioodil - ei ole soovitatud ja pigem vastunäidustatud.

Ok , keerake ennast külili, tõmmake tekk peale ja vajutage play nuppu eeldatavasti VLC media player-il(HOIATUS- REKLAAM!!!)pealegi ei tee grammigi paha kui lisaks play nupule ka repeat all nupp peale panna- tingimusel, et pleikas midagi muud pole.
Nii pohmakaga kui õlle kõrvale vaadatav over and over again...


Ps.Mul endal jäi snatch vaatamata selle kinodesse laekumishetkel tänu sellele, et ta Tõlgiti(!!) "Teemandirööviks" ja Tv reklaamtreiler oli vist mingi "omade poiste" poolt kokku keevitatud junn e. näidati ain't paugutamist.


-Anything to declare?
-Yeah! Dont go t' England!

Krim'n'Null komöödiate kategoorias: 5/5
Kuuldemängude kategoorias: 5/5
Pohmellivilm ?-"UU JAAA!!Schnelle, Schnelleeee! Ich kommen jetzt... "(+1)
Lubatud lisapunkt Bitt-Mickey eest: (+1)
Kokku 12/11 e. üle võlli!

"A´,'U ''u 'aike Dägs, 'äi?"



Nõme plakat, tahetakse vist juba enne vilmi vaatamist good old englandi
jaburas võtmes näidata, aga astutakse ämbrisse.


"Its a gu'd storii- äd'm än' iiv"

-It's A shotgun, Sol
-No, its F'kin' Anti-Aircraft gun Vinc

- Än' ä 'ä'av'n
-WHAT?!
- ÄN' Ä KÄ'AV'N!


K'ik pi'd'd va''st'sin sä:lt-'ink

Tuesday, May 12, 2009

Dod Sno/Dead Snow e. Lume all leidub asju

Üldjoontes mulle zombavilmid peale ei lähe ning pohmakaga vaatamiseks ei soovita ma näiteks shaun of the dead-i kohe mitte grammijagugi.
Mainitud linateos tekitas mul sellise paanikahoo, et käisin mitu korda hiirvaikselt ukselukustust ja piidastuse tugevust kontrolimas ning mitte ükski vägi ei suutnud mind sundida minema poodi suitsu ostma, kõffisin ööbikuid ja vedelesin teki all nagu kultuurne pohmellik kunagi...

Seevastu Dod sno oma lapseliku lustlikuse ja ülemeelikusega on just pohmelli ajal parimat sorti silmavara, ainuke ehmatav koht on nn. telgistseen, aga ülejäänud vilm kulgeb ülemeelikult jamsplikus võtmes ehk siis- kepitakse peldikus, visatakse süütepudeleid valesse kohta, kukutakse mootrosaani pealt maha ja teibitakse sinna külge MG-42, kakeldakse soolikate otsas rippudes sügaviku kohal ning tullakse lume alt välja ja vajutakse sisse tagasi.
Pärast vilmi vaatamist võib küll tekkida seletamatu soov endale "jonseredi" mootorsaag osta, aga see läheb üle...

Pealegi ei jää minulgi muud üle kui nõustuda XIPE ja Metsavanaga, et Natsi-zombad on ikka kraadide võrra elastsemad laibad kui austraalia MeteoriidiZombad(Undead) , inglismaa tobe-zombied( 28 Days Later)või ükskõik millised McZombied ühe teise ookeani tagant.

Lusti ja rõõmu teile võbelemise ja puljongitassi kõrvale!

Zombavilmi kategoorias: 5/5 *
Ajatappevilmi kategoorias: 5/5
pohmellivilm? : YES (+1)
Kokku 11/11
*(selgitus: ma vihkan zombie-vilme, need on nõmedad kui "Undead" v.a.)































(ülemine)Üks andekamaid vilmiplakateid viimasel ajal nähtutest .













Tõsine Reidikas, huvitav kas sealsed moded usuksid,et "Mina see Kõikke vasakulpol, pange mulle 7 punkte".
Igastahes võite tulevikus proovida: Rate.ee/kasutaja/Nazie-Zombie/pildid
äkitse läheb läbi :)


Ülemise mootrosaanipildi varastasin ma ühest blogist
Vilmiplakati image ma varastasin ühest teisest blogist
SS-Zombade pildi sain kuskilt netist ning asukohta mai viitsi enam otsida.

Thursday, May 7, 2009

Blood brothers/ Warlords/ Tau ming chong e. pilusilmne tamp

Tänu minu isiklikule silmavärdjalikkusele oleks võinud vilmi nimi ka Twin brothers+1, Triplets või Three Chinese Sons Of One Chinese Father olla.
Nimelt ei suuda ma kuidagi pilusilmadel vahet teha- on lihtsalt täiesti ühesugused ja kõik.
Kogun siiani julgust, et oma heale sõbrale Tarzile tunnistada, et ma tema lemmiknäitlejat- Asia Carrerat - kuidagi teistest sama zanri näitlejatest eristada ei suuda, aga see selleks...
Vilm ise oli tüüpiline näide sellest , et anna mõnele kinotööstusele liiga palju hüperaktiivseid riigikodanikke, liiga palju raha ja tahe igasse vilmi võimalikult palju jäsemetega vehklemist sisse toppida ja tulemuseks on aru ja otsata sõdimis-löömakas.
Tegemist oligi vilmiga kus-
dialoog oli asendatud märuliga,
kunstiline pool - märuliga,
karakterid - märuliga,
keerukad süzeekäigud -märuliga
ja lisaks oli topitud veel näpuotsatäis märulit eeldusel, et küll küllale liiga ei tee ning ükski eluterve inimene pilusilmsetest vilmidest gebensit naguinii näha ei looda.
Kunstilise poole nõrk tase oligi see mis vilmi absoluutselt tühjaks jättis, tunda hakkas see andma vilmi kolmveerandil kui Ma isiklikult kahe tegelase vahelise olulise dialoogi(ca 6 lauset)asemel - üle ühe eelpoolnimetatu õla - taustaks toimuvat näitemängu üritasin jälgida.
Pole hiina teatriga eriti kursis , aga paistis päris naljakas/sheff olevat, peaks kunagi lähemalt uurima, aga see ka selleks...
Näitlemisanne asendati peksmisandega nagu teisteski Hiina uue kino ja vanema kino vilmides või ei ole ma lihtsalt suuteline tigedal ja kurval tsainamanil vahet tegema- my bad...
Igastahes hea vilm pohmakaga vaatamiseks kuna millestki aru saamisega probleeme pole, "Hero-t" näiteks pohmaspeaga küll vaadata ei viitsiks.


hinnang-
Sõdimis-löömaka kategoorias:3/5
Hiina Uue Kino vilmide kategoorias: nõrk kolmene
Pohmellivilm: NOT REALLY (+0,5)
Kokku:7,5(käib kah)
killing in progress


Vähemalt soengud/habemed on erineva lõikega


siin on link kus't võtsin pildid.

Ebaoluline tähejada HDFHYOXZ