Saturday, January 2, 2010

Eelmisest ja praegusest aastast

Njah...Filmiblogi avasin ma saladuskatte all, 2009-l Jumala Aastal ning esimeseks postituseks oli hiina sõdimislöömar "The Warlords".
Kuna mainitud post osutus nii kuradi populaarseks ning jupp aega polnud mul viitsimist millestki juurde kirjutada, siis seisis mu filmiblogi olemasolu veel järgmised 5 päeva kalevi all.
Järgmise ning oluliselt parema "Dod Sno" postitusega raiusin, aga tee inimeste südametesse ning vahelduva eduga olen püsinud seal seiani.

Augustis monteerisin enda blogisse Meetri, et inimeste perverssetest ihadest, ehk nende minemisest ja tulemisest rohkem aimu saada ning 19. augustist alates roomas seia oma mõistmatuid vajadusi rahuldama 3592 inimest. Kas seda on palju või vähe, pole mul otseselt aimugi - nimetutest numbritest nagu suh't savi, kui aus olla - ning üldjoontes paistis sisserändajate hulk suurenevat peale seda, kui esimene tuhatkond oli oma nina ära kõrvetanud.

See selleks, soovin endale edu ja katsun ka järgmine aasta samas ja paremas vaimus jätkata.

Salut!


Mõned võlad eelmisest aastast.

Pollid:

Kas interracial henati on teie arvates perverssne ?

Enamus inimesi leidis , et :"Tulnukad - ok, reptiliidid - ok, aga interracial hentai on jälkuste tipp!", mis on ka mõistetav, kuid esines ka kahekümne viie protsendi jagu perverte, kes arvasid, et säänne perverssus on igate tolereeritav ning järgmise sammuna tahavad nad seda kindlasti üleriigilisse õppekavasse sisse möllida -ütleks sellepeale, et leidub ka igasuguseid.

Küsitlus - Mis filmi teemalist postitust te järgmisena näha soovite ? -
- lõppes minu jaoks ebameeldivate tulemustega, kuna mul polnud mingitki kavatsust "Co-Marketi Earthquake-t" vaatama hakata ning veel vähem seda osta.
Seega otsustasin suveräänse demokraatia kasuks ning kustutasin polli enne tähtaja kukkumist.

Nähtud, aga kirjutamata filmid

(See osa on hetkel menetlusosakonnas ja ilmub lähipäevil)


Uuendused

Peamine uuendus leiab aset sisus, sest kavasten järgmisel aastal julguse kokku võtta ning sisestada ka mõned kirjaread Anime ning üldse tõusva -päikese kandis tehtud filmide teemal.

Mõned tühitähised uuendused blogi välimuses, nimes, gadgetites ja ääd-onnides, mida ei hakka üksikasjalikumalt kirjeldama.

Muusikaposte avaldan endiselt harva või kolin nad täielikult sinnakanti üle - eks näis.
Muuseas võib tulevikus esineda ka mõningaid sissepritseid Metali valdkonnas (ei mingit Duumi, Kotikut ega Bläägut) jään ma ikka peamiselt Ska, 2-tonesi, Skinhead R&R, Oi!, Punk-i ja 69 Reggae aukudesse siblima.

Ok, aitab mölast ning kui jaksu on siis kriban täna veel mõne posti.


Special thanks to: blogijate eliit ehk filmibloggardid ja plagiaator.
Säästuthanks to: lugejad, supporterid, frendit, sponsorid, Trash ning ..blablabla.


Sauh!


Siit blogist te jälkust called Interracial Hentai, ei leia.


No comments: