Saturday, January 23, 2010

Twilight , et grandioossed silmaterastseenid

Teate mis? Ma olen ilge joodik ehk teisisõnu räme parm!
Näiteks suutsin ma endal viimse möistusekübeme ja sellest tuleneva äratundmisvõime uputada shampusepudelisse, mille ma vana-aasta õhtul peaaegu et üksi ära jõin - ma kordan - üksi ära jõin, sai selgeks eks?
Ehk siis - ma jõin ära peaaegu, et terve pudelitäie shampust, kuna Rents jõi ainult klaasitäie ja Üliõpilane X jõi ära kaks klaasikest.
Ehk siis ülejäänu hävitasin ära Mina!!!
Ainuisikuliselt!
Palun seda järgneva teksti puhul arvesse võtta!

Seal olid kurjad vampiirid, kellest üks oli vampiiritar ja kes vahtisid seda tsikki nagu mingit magustoitu ja nad ütlesid ka sellele poiss-vampiirile, et see tsikk on magustoit, aga kuna seal olid ka hea- jõllitusvampiiri nn. taimetoitlastest jõllitusvanemad, siis need ei võtnud tsikki kui magustoitu, sest nad oli nn taimetoitlastest vampiirid, kes inimeste verd ei joonud vaid lihtsalt jõllitasid neid. Muuseas käis see hea jõllitusvampiir tsikiga ühes koolis ja tema perekonnakaaslased, kelleks olid veel kaks nn. taimetoitlasest vampiiri, käisid ka seal koolis, kus käis ka see tüdruk, kelle vanemad olid lahutatud ja elasid erinevates elukohtades ja kes ei olnud ka vampiirid, nagu see tütarlapski, kellega kõik tänapäeva noored tüdrukud saavad samastuda, kuna ta on ameerika ideaalkeskmise tütarlapse standardkuju.

Aga libahunt Jacobile, kes oli tüdruku sõber, ei meeldinud, et tüdruk vampiiridega tšillib, mida too hakkas tegema peale seda, kui poiss-vampiir oli ta autoõnnetusest päästnud, kasutades oma üleloomulikult suurt jõudu ning libahuntpoisi sõber joodi nende pahade vampiiride poolt verest tühjaks või tapeti lihtsalt ära, kes alles lõpus asjade kulgu sekkuvad - pahad vampiirid ma mõtlen.
Aga vahepeal näitab hea-vampiir tüdrukule, et ta sädeleb päikse käes ja libahundi poiss näitab oma kõhulihaseid, aga kuna tüdruk tahab kõhulihaste asemel bling-blingi, siis hundipoiss solvub ja tüdruk ei käi temal ja tema ratastoolis vanaisal - kes on vana libahunt - enam külas, vaid külastab hoopis vampiiripoissi, kellega nad metsas puult-puule hüppavad. Suhete teravst lisab filmi veel vampiiripioisi õde, kes ei salli tüdrukut, kuna arvab, et temast tuleb pahandust.

Lõpus päästavad head vampiirid tüdruku pahade vampiiride käest ära ja libahundi poiss koos teiste libahuntidega aitab ka ja tüdruk jääb sinna linna elama, sest ta kolis sinna filmi alguses, kuna ta ei tahtnud ema juures elada ja ta kartis ka seda, et ta ei meeldi koolis kellelegi, kuna tal jäi mulje, et ta haiseb, mis oli vale ja isegi naljakas vist.
Ja tüdruk ja vampiir jäävad vist kokku või läksid filmi lõpus lahku ning tüdruku isal, kes oli politseinik, ei olnud midagi selle vastu, et tüduk Edwardiga tšillib, kuna ta ei teadnud, et poiss on vampiir ja see oli minu arust päris hea, sest film oli niigi sisutihe ning isa ja tütre suhtesse uue konflikti toomine oleks vast filmist aru saamist veelgi raskemaks teinud.


Ma tunnistan ausalt, et tegelikult ei jõudnud filmi sisutihedus ja väätus mulle päriselt kohale, sest nagu ma algsues mainisin, olin ma alkoholijoobes - seega jätan seekord hindamata!

Rents kirjutas sellest aga hoopis niimoodi.

Filmi soundtracki jaoks sobilik lugu

Friday, January 8, 2010

"MNC MOVIEBLOG AWARDS 09" võitjad selgunud!

Hakkasin seda kremplit kirjutama peale seda, kui olin loobunud lemmikpostituste edetabeli kirjutamisest, millele eelnes lemmikfilmide, muusika jne postituste edetabeli kõrvalejätmine.
Igastahes jätsin ma selle krempli ka nädalakeseks idanema, mis tähendab tavaliselt, et sinna draft-tolknemise kategooriasse ta pidama jääbki.
Seekord aga suutis Ninja Robot oma edetabeliga minusse energialaksu sisestada ning läbi häda ma sellega ka hakkama sain.

Tegemist siis piduliku auhinnagaalaga, mida jälgivad kõik maailma tähtsamad ninad.
Auhindadeks on minu oma käpakestega ärasoditud pildihakatised, mille võite endale blogisse üles riputada, seina peale joonistada või teisele põsele tatoveerida - suht savi. Lihtsalt jäätised oleks kole kalliks läinud. ;)
Ahjaa...Ninja Robot saab jäätise- teised hoidku oma käpad eemale.


Kategooriad siis siin ja edaspidi:

Entusiasmiauhind "Lugejavaenulikku
se aste +1 " :

Jesterheads Colony (Spellbound): Pisike ja kärbsesitakarva kribukiri ja idootselt laialivalguv formaat valgel taustal - pole ühtegi posti vist suutnud lõpuni lugeda, ehkki huvi on olnud.



Entusiasmiauhind "Aasta Blogimoron":
Filmidest ja muusikast -* Jolt (e. Soprano) koos oma lateksist nahkhiirekostüümiiharuse ja transformseksuaalsusega ning siinkohal tsiteerin parem läbikukkunud kokahakatist Trash-i: "Ma saan aru Sopranost, kes kohustuslikus korras kiidab igat uut filmi ja peab sellel kuul linastuvaid teoseid eelmisel kuul kinos käinud filmidest alati paremaks."
Ei, päriselt, kas see mees suudab oma Matt Dilloni nimelise ultra-personaalse mänguasja lõdvas olekus ka hoida, kui kuuleb, et järjekordne megamiljonitaalane ehvektilaadung on kinodesse laekumas - vaevalt.
Entusiasmiauhind "Petukaup":

Fletchu ja Filmid - blogitutvustus lubab poliitilist ebakorrektsust, aga sisemusest avaneb hoopis hilispuberteetiku hambutu haukumine mingite mutantide ja kurat teab kelle suunas. Kuna keegi peale Michael Jacksoni fannide pole mutante enda hõlma alla võtnud, siis ei saa mainitud paukpadruni kärgatusi isegi mitte kergelt vaenuõhutavaks pidada, rääkimata poliitilisest ebakorrektsusest.


Eriauhind: "Aasta greenhorned bloggard":
Kuna Juurak jäi järsult vakka ning Joonas on alles amatöörliigas, siis peab selle auhinna Zinera filmiblogi naiselikult roojasesse postikummutisse viskama, sest naine või mitte, aga postidel on algusest peale olnud hea käik ning hoolimata lühipostituse vormist suudab ära öelda selle, milleks mina tavaliselt terve piibli valmis kirjutama pean.
Tuli, nägi ja sai auhinna - mitmesõnaliselt väljendudes.


Põhikategooria, ehk parimatest parimad:



3. Full-Metal-Metsavana, Zinera, Trash Can Dance - ehk tüüpilised ja igavesed mitte-esimesed, just nagu Hundisilma Ets.
Lihtsalt kui Trash on jälle mattunud oma kolmerea ja kopipaste tehnikas laulusõnu sisaldava peldikuajaviite, postitusteks ümbertöötlemisse ning Metsavana väljendab endas pulbitsevat ängi säästupostide või elukaugete mammutposti stiilis pläminatega, siis on Zinera naiselik valearusaam täiesti a(s)jakohane ja ajukrampe eemalepeletav.
Ehk siis - kütke samas vaimus edasi ja jagate ka järgmisel aastal kolmandat kohta nagu säästukaparmud jälgipudelit.


2. Paranoiadisco(Kbong) - sellel mehal on probleeme- päriselt -aga vist disko ja paranoiadega, mitte filmikribalingiga. Kütab nagu indo-hiina eksootiline kuulipildur ning väikeste ajavahemike tagant džotti risustavad jahupostid üldist psühhoharmooniat murda ei suuda.


1. Muhedus + muhedus x Esto-Briti huumor = Onu Kalveri lühijutud liikuvate piltide ainetel (Blond/Onu Kalver), no more kommentaarid.

___________________

Spetsjommauhind: "Põhjaliku, kuid samas üliloetava posti eest"
Juurak ja kinupildid (Juurak): Operatsioon "Crossbow"

Spetsjommauhind
: " Uksevahele kinnikiilunu"

Ulmeseosed (J. Kallas) - ma tean, et te kõik hakkate nüüd valjult naerma, kui juba ei hakanud, aga jah.
Mulle isiklikult tundub, et kuna sm. Kallas on aeg-ajalt endast targemate inimestega kokku puutunud, nende jutust hoolikalt märkmeid teinud ning neid hiljem analüüsinud, siis ta peaaegu nagu teaks isegi millest kirjutab.
Et pole nagu vahet, kas on tegemist veerandjahu posti, pooljahu posti või üldsemitte jahupostiga, sest igast varjandist kumab läbi haritlasraipelikku üleirvet või analüüsi ning lisamärksõna on amatöörlik teadmishimu.
Keegi targem inimene võiks võtta väikese Jüri käekõrvale ning ta lähimasse raamatukogusse, ulmekirjanduse riiuli juurde viia, et ehk loeb mõne ulmeka läbi ja võimalik, et hakkab veel isegi neid toimetama või selles valdkonnas sehkendama ning kohaliku fantasy-ulmekirjanduse surnud sopaloiku asjalikumaks muutma.

Spetsjommauhind "Kribaja, kes on olemas ja kurat teab miks." :
Filmiblog (Xipe/Kole-Jannu) - ei suuda se' mees oma äpardunud suguelu temaatikast kõrvale hoida ning kui hoiab, siis kirjutab valmis mingise konarliku ning hülgemölastavas käändes iba, mingil teemal, mis läheb meelest ära enne kui postituse pealkirigi veel täielikult eetrist kadunud on.
Samas tuleb tunnistada, et ta on olemas ning ei suuda sessid ega jõusaali testosteroonipilved teda kuskile kaotada.
Respect bro!

Pugemisauhind e. "Jumalikum kõigist":

"Ortodoksisti ilmalik filmivaade"(Isa Pjotr) Tegelikult küll kirjutab mees suurepärastest filmidest, aga nii puiselt ja igavalt, et must masendus tuleb alati peale, kui ma sinna kogemata satun.
Paraku teadvustan ma endale üsna hästi millises maailmas ma elan ning, et usuinimeste auhindadest kõrvale jätmine on iseendale nööri kaela ümber sidumine, seega - "YPAAAA" to Isa Pjotr.


________
*
Miinus

Saturday, January 2, 2010

Eelmisest ja praegusest aastast

Njah...Filmiblogi avasin ma saladuskatte all, 2009-l Jumala Aastal ning esimeseks postituseks oli hiina sõdimislöömar "The Warlords".
Kuna mainitud post osutus nii kuradi populaarseks ning jupp aega polnud mul viitsimist millestki juurde kirjutada, siis seisis mu filmiblogi olemasolu veel järgmised 5 päeva kalevi all.
Järgmise ning oluliselt parema "Dod Sno" postitusega raiusin, aga tee inimeste südametesse ning vahelduva eduga olen püsinud seal seiani.

Augustis monteerisin enda blogisse Meetri, et inimeste perverssetest ihadest, ehk nende minemisest ja tulemisest rohkem aimu saada ning 19. augustist alates roomas seia oma mõistmatuid vajadusi rahuldama 3592 inimest. Kas seda on palju või vähe, pole mul otseselt aimugi - nimetutest numbritest nagu suh't savi, kui aus olla - ning üldjoontes paistis sisserändajate hulk suurenevat peale seda, kui esimene tuhatkond oli oma nina ära kõrvetanud.

See selleks, soovin endale edu ja katsun ka järgmine aasta samas ja paremas vaimus jätkata.

Salut!


Mõned võlad eelmisest aastast.

Pollid:

Kas interracial henati on teie arvates perverssne ?

Enamus inimesi leidis , et :"Tulnukad - ok, reptiliidid - ok, aga interracial hentai on jälkuste tipp!", mis on ka mõistetav, kuid esines ka kahekümne viie protsendi jagu perverte, kes arvasid, et säänne perverssus on igate tolereeritav ning järgmise sammuna tahavad nad seda kindlasti üleriigilisse õppekavasse sisse möllida -ütleks sellepeale, et leidub ka igasuguseid.

Küsitlus - Mis filmi teemalist postitust te järgmisena näha soovite ? -
- lõppes minu jaoks ebameeldivate tulemustega, kuna mul polnud mingitki kavatsust "Co-Marketi Earthquake-t" vaatama hakata ning veel vähem seda osta.
Seega otsustasin suveräänse demokraatia kasuks ning kustutasin polli enne tähtaja kukkumist.

Nähtud, aga kirjutamata filmid

(See osa on hetkel menetlusosakonnas ja ilmub lähipäevil)


Uuendused

Peamine uuendus leiab aset sisus, sest kavasten järgmisel aastal julguse kokku võtta ning sisestada ka mõned kirjaread Anime ning üldse tõusva -päikese kandis tehtud filmide teemal.

Mõned tühitähised uuendused blogi välimuses, nimes, gadgetites ja ääd-onnides, mida ei hakka üksikasjalikumalt kirjeldama.

Muusikaposte avaldan endiselt harva või kolin nad täielikult sinnakanti üle - eks näis.
Muuseas võib tulevikus esineda ka mõningaid sissepritseid Metali valdkonnas (ei mingit Duumi, Kotikut ega Bläägut) jään ma ikka peamiselt Ska, 2-tonesi, Skinhead R&R, Oi!, Punk-i ja 69 Reggae aukudesse siblima.

Ok, aitab mölast ning kui jaksu on siis kriban täna veel mõne posti.


Special thanks to: blogijate eliit ehk filmibloggardid ja plagiaator.
Säästuthanks to: lugejad, supporterid, frendit, sponsorid, Trash ning ..blablabla.


Sauh!


Siit blogist te jälkust called Interracial Hentai, ei leia.


Friday, January 1, 2010

REQUEST!

Üritan siin leida paari filmi, aga seniste tulemuste järgi on see suh't perssekukkunud ettevõtmine, et kui keegi juhtub neid omama või omab ligipääsu neile, siis oleks ülimalt meeldiv kui sellest ka teada antaks ja igakülgset abivalmidust osutataks.

Esiteks, jõudis minuni info, et Hrafn Gunlaugsson, kaarnatriloogia viimane osa Hviti Vikinguirr(The White Viking) 1991) on siiski DVD kujul ilmavalgust näinud.
See on nagu main goal.

Punkt 2.
Kunagi suutis meie sotsialistlik isamaa, koostöös norrakatega, teha kinufilmi: I Na Kamnjah Rastut Derevya(1985).
In English pealkirja kohta ei oska ma midagi öelda ning kuna ma pole seda ühegi Eesti kanali pealt näinud , siis pole ka võimalikust isamaisest nimeversioonist aimugi.

Režišöörid olid: Knut Andersen, Stanislav Rostotsky.

Punkt 3.

Ehki mul on grammijagu lootust saada enda valdussesse, Alfred The Great (A King As Born)1969) oleks ka selle filmi puhul igasugune abi ja muu säänne oodatud.

Lisa1 09.15 (01.02.10): Ehk siis esimese mainitud filmi puhul oleks tore DVDRip saada ja ülejäänud kahe puhul olen VHSRip-iga ka rahul ning lisaks veel ülimalt önnelik.
Tänud tähelepanu eest.