Monday, March 7, 2011

Le Compotieux "Multikate eri vol 2." e. ...


...riba multiplikatsioonidest, millest ma ei ole jõudnud, ei oska/ei pea vajalikuks rohkem kirjutada.

Vaatasin paar nädalat tagasi oma vaadatud ja kirjutamata kinude ehk nö. "kirjutusvõlgade listi" ja kuskil kahesaja mõnekümnenda peal jätsin loendamise pooleli. Tunne oli sama, mis Werner Holtil möödavurisevaid punatanke loendades - ü.s masendav abitus.
Kuna aga mind tabanud jälk haigus annab mulle võimaluse seda nimekirja veidikenegi kärpida, siis siin on mõned:


Beast city
- Vampire Madonna/ The Awakening
(JPN 19??)

Tallinna viimane arvestatav habemik (ärgu nüüd nina väga püsti ajagu, lihtsalt Esihabe vajus ära) ja Hentai-guru Trash kiitis seda pisikest deemoniseksukat taevani ning pidas isegi paremaks kui Urotsukidōji .

Nuh, mõtlesin, et kui nii juba öeldakse, siis nii see vast ka on, aga ei olnud ühti. Natuke julgemalt küll mängiti selle seksikesega ja puha, aga nii üldkompotilt kui pildikeelelt jäi asi ikka suht igavaks.

H: 7/10 e. no olid deemonid ja oli peaaegu et tentacle-monster ja oli rape ning olid nii mõlemad koos kui ka eraldi, aga jah - lõppkokkuvõttes jäi ikkagi tiba alla.

Trash: 9/10

Wall-e
(USA 2008)


Nu järjekordne "teeme värdjamultika, kus värdjad on suurte silmadega " tüüpi teema ja terve kinosaal nutab heldimusest püksid täis. Oli ju selline - oli! - aga tegelikult oli see ka tore.
Mehhaniseeritud suursilmad olid kuidagi armsamad kui igasugu Grökkolmed, Puntslid ja Huijuntslid ja seetõttu jäi see kino ka mulle meelde. Aitähh Muff, et mu eelarvamused väevõimu ja füüsilise vägivallaga maha surusid ning mind seda vaatama sundisid.


H: 6/10 e. no suured silmad ja zirr-zirr tegev robot ning oi kuidas mulle meeldisid need paksud inimplönnid. Haha-haha, selline on teie tulevik - paras!

Soprano: 10/10
Fletchu: 2/5

Filmiveeb: 7,33/10 ( 24)
IMDB: 8,6/10
(205.037)


Family Guy Presents: Stewe Griffin the Untold story
(USA 2005)

Ma vaatasin selle ära kohe, kui see torrentina netiavarustesse lekkis ning edaspidi ei ole ma seda kordagi viitsind lõpuni vaadata. Mitte, et igav oleks, aga lihtsalt - ei viitsi.
Ka tänahommikune katsetus haiguse peletamise üllatel eesmärkidel ajuvaba FG-d vaadata kukkus põrinal läbi.
AGA - järelmuljed on siiski positiivsed, hoolimata sellest, et ma peale "
sexy -party" ja "No-no-no, you're too drunk to drive-i" sealt tavaliselt midagi ei mäleta, aga - miskipärast ma ei usu, et see ka sellise mällutalletujana mõeldud on.

H: 6/10 e. no Family guy on family guy. Kellele meeldib, sellele meeldib ka film... vähemalt natukegi.

Trash: 3/10
IMDB:7,7 (20.753)

Madagascar - Escape 2 Africa
(USA 2008)

M2-e nägin teistkordselt ära sel suvel ning mälestused sellest üldjoontes puuduvad. Ehk siis, ma ei mäleta midagi peale selle, et kohutavalt igav oli ja kuna ma tõrgete tõttu mäluosakonnas ei tea kas panna 1 või 2 või ehk isegi 3, siis ei pane ma midagi.

Edit: alguses kirjutasin madagascar 3, kuna ma olin kindel, et just seda jrk-numbrit see nikeridis kandiski, aga tuleb välja, et enne kolmandat osa on võimalik isegi
Iron Sky ära vaadata.

H: ? e. i guess you're free to flush it, Sire.

IMDB: 6,8/10 (33.421)

Valhalla
(Denmark 1986)

On Taanlaste tehtud viikingikultuuril baseeruv multikas, millel on tõsine potentsiaal olla hea ja igatepidi väärt kraam algajatele põhjamaade legendide huvilistele.
Üldjoontes esitati Skandinaavia mütoloogiat segatuna kergete tänapäevandustega ja muu koliga, mis stsenaristil pähe oli tulnud, AGA...
Agaga on see lugu, et ehkki ta läheb lõpus isegi natuke huvitavaks, on enamus sellest ikkagi loll Disney stiilis jaburdamine, mida risustavad naljad, mis kuulusid kulunud naljade hulka juba enne nende tekkimist. Mõni asi lihtsalt on nii tülpimuseni kulund, et liigub oma mõjuga ja olemusega ajas tagasi - eestlane, sakslane ja venelane anekdoodid on näiteks nii kulunud, et nende olemust võib mõtestada kui iidseid eemalepeletusloitse.
AGA - tagasi alustatud rajale ning ütlen saateks veel, et proffesionaalsed filmiproffessorionud ütlevad selle kohta teaduslikult: "Ei taha olla siga, aga ei ole ka kala".
Mina ütlen, et multikaid ei ole võimalik teha vanusegrupile 0 -100. Tulemuseks on mittekellelegi meeldiv jama ning seda see Valhalla ka enam jaolt oli, kahju lausa.


H: 4/10 e. närvi ajas harva, aga tihtipeale lõi ebameeleiva maigu suhu ning kohatine mütoloogia rütmis taidlemine seda paha maitset päris ära loputada ei suutnud.

IMDB: 7,3/10 (746)


________________________________________________________
Deemon-Kuninglik Troon, tahaks endale ka sellist.

6 comments:

J said...

See deemonitool on sellest Trashi soovitatud animehuijoobinast?

Kalmsten said...

Jah, aga Urotsukidoji on parem, ehkki seal sellist tooli pole.

J said...

No kui vähemalt väike taburet on, siis veab ka välja.

J said...

On seal ekki muid asju ka peale tooli, mida võiks detailsemalt välja tuua?

Mõni diivan või jalgratas?

Kui ei ole, siis piirdun sult ajaghetkega, kuhu filmis klõpsida, et seda tooli näha.

Kalmsten said...

nu seal kasvasid riistad suust välja ja kukkusid ära ja seda näidati trooniga vaheldumisi, aga urotsukidojis on näiteks nelja tissiga diimon.
Tentacle-id on out. Olgem ausad - kummaga sa ennem seksiks - kui peaks! -kas tentacle monsteri või neljatissilise deemoniga ?

Kalmsten said...

ja see pilt on esimene kus troon täies hiilguses kaadrisse on saadud ning see suursündmus leiab aset kaheksandamal minutil, millele liita 12 sekundit.